1991 şampiyonlar ligi şampiyonu

1991 Şampiyonlar Ligi kim kazandı?

Penaltılar sonucu Marsilya'yı 5-3 yenen Kızılyıldız kupayı kazandı. Kızılyıldız çıktığı ilk finalde şampiyon oldu. Ayrıca bunu başaran ilk Yugoslavya takımı oldu. Marsilya ise katıldığı ilk finalde sahadan mağlup ayrıldı.

Kızılyıldız UEFA Kupası var mı?

Kızılyıldız, Eski Yugoslavya ve Sırbistan'ın Avrupa kupalarındaki en başarılı kulübüdür. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kıtalararası Kupa'yı Doğu Avrupa'dan kazanan tek kulüptür.

AC Milan kaç kez şampiyon oldu?

İtalya Ligi Serie A'da 17 kez şampiyonluğa ulaşan AC Milan, 5'er kez İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası'nı kazanma başarısını gösterdi. Avrupa kupalarına toplam 38 kez katılan İtalyan temsilcisi, 272 maçta 148 galibiyet, 64 beraberlik aldı, 60 kez yenildi.

Barcelona Şampiyonlar Ligi kupasını kaç kere aldı?

Avrupa'nın en başarılı kulüpleri arasında yer alan Barça 'nın 12'si Avrupa kupalarında olmak üzere, 20 uluslararası kupası bulunmaktadır. 5 Şampiyonlar Ligi, 4 Kupa Galipleri Kupası, 3 Fuar Şehirleri Kupası (günümüzdeki adıyla Avrupa Ligi), 5 UEFA Süper Kupası ve 3 Dünya Kulüpler Kupası 'nı müzesinde bulundurmaktadır.

Alman takımı şampiyonlar ligini kaç kez Kazanmıstır?

Kupayı Real Madrid 13, Milan 7, Liverpool 6, Bayern Münih 6, Barcelona 5, Ajax 4, Manchester United ve Inter 3'er, Benfica, Juventus, Nottingham Forest ve Porto 2'şer, Aston Villa, Borussia Dortmund, Celtic, Kızılyıldız, Feyenoord, Hamburg, Olympique Marsilya, PSV, Steaua Bükreş ve Chelsea de birer kez kazandı.

2018 ve 2019 Şampiyonlar Ligi şampiyonu kim oldu?

Bayern Münih (1.)

Kızılyıldız nerenin takımıdır?

Belgrad, SırbistanFK Crvena zvezda / Temsil ettiği yer